Selecteer een pagina
 

Eco Consult bestaat
25-jaar!

In 2022 bestaan wij 25 jaar! Op ons bedrijfsuitje van 21 juni jl. bliezen we de kaarsjes op onze bijzondere jubileumtaart uit, waarna we deze met elkaar verorberden. We trapten die dag een jubileumperiode af, waarvan we nog niet precies weten hoelang die gaat duren. Hoe dat zit lees je hier.

Verbazingwekkend, kolibrievlinder, lavendel

Maatschappelijk cadeau vanwege 25-jarig jubileum

Onder het motto ‘Wie jarig is, trakteert’ willen we graag in de praktijk laten zien waar we over adviseren. We willen bij één van onze vaste opdrachtgevers een ‘Parkje van morgen’ realiseren. Geen bewonersparticipatie dus maar een ondernemersinitiatief.

Eco Consult wil alle hierbij behorende werkzaamheden voor haar rekening nemen. Van afstemming met de gemeente tot een eventuele subsidieaanvraag. Van het maken van een ontwerp tot het (laten) beplanten van het gebied. En van het communiceren met omwonenden tot het (laten) maken van een informatiebord.

Omdat een dergelijk initiatief meestal niet binnen een paar maanden is gerealiseerd, nemen we onze jubileumperiode ruim: tot het ‘Parkje van morgen’ is gerealiseerd. We sluiten onze jubileumperiode af met een interessante relatiedag, waarop we natuurlijk het gerealiseerde Parkje van morgen (lees: Klimaatbosje / Tiny forest / Stadsbosje / Groen (school)plein o.i.d.) officieel zullen openen.

Op deze speciale jubileumpagina houden we u door middel van korte blogs of vlogs op de hoogte van de voortgang van ons project. Ook delen we met u de ins en outs van alle andere interessante activiteiten die we in het kader van ons jubileum ondernemen.

Contact

Introductietekst voor contactformulier.

nieuwsbrief

10 + 14 =

Uw gegevens worden uitsluitend voor contact gebruikt. Wij verzenden geen nieuwsbrieven zonder uw nadrukkelijke toestemming.