» Groen en bomen » Publicaties
  Publicaties
  Via onderstaande links worden projectbladen (pdf-bestanden) geopend, in de rechterkolom staat uitgebreidere projectinformatie.

  Presentatie Vakbeurs klimaat 2018
  Presentatie DAG OR 2018

  Spel over gemeentelijke uitvoeringstaken
  Kwartetspel Slotervaart
  Boomwaardering Doetinchem
  Eco Consult 10 jaar

  Klimaatrobuuste groeninrichting van de openbare ruimte 
  Hoe te anticiperen op klimaatrobuuste inrichting van de openbare ruimte.
  Praktische voorbeelden over het klimaatbestendig, duurzamer en zeker groen en er duurzamer inrichting van de stedelijke omgeving.


  Klimaatvraagstukken in wijken oplossen
  Tijdens de Vakbeur Openbare Ruimte 2018 gaf Marieke Teunissen een lezing over het beinvloeden van klimaatveranderingen met openaar groen. Gemeenten met langjarig adequaat groenbeleid spelen gemakkelijker in op klimaatopgaven.

  Spel over gemeentelijke uitvoeringstaken
  Na afloop van de GNL-studiedagen over gemeentelijke uitvoeringstaken, heeft Eco Consult in opdracht van Stadswerk de resultaten in de vorm van een spel verwerkt. Het spel bestaat uit een 'dobbelsteen', zes sets opdrachtkaarten en een 'scoreblok', en heeft de titel ‘Wat voert de gemeente uit…?'

  Kwartetspel Slotervaart
  Om de Groenvisie van Slotervaart bekend te maken bij een brede doelgroep inclusief het eigen personeel, is een'publieksversie' in de vorm van een kaart- en kwartetspel gemaakt.

  Boomwaardering Doetinchem
  Voor een herstructureringsgebied in Doetinchem is met behulp van een puntenwaardering, op objectieve wijze in beeld gebracht wat de waardevolle bomen en beplantingen in dat gebied zijn.

   
  Eco Consult 10 jaar
  In 2007 Eco Consult bestond 10 jaar. Dat hebben we gevierd met een praktijkmiddag over 'Groen in beeld'. Open de zelfstartende presentatie en bekijk zelf de beelden (de presentatie begint na enkele seconden).

   
  Stadswerk producten
  Eco Consult wordt regelmatig door Vereniging Stadswerk Nederland, vakgroep Groen, Natuur en Landschap gevraagd om haar te ondersteunen bij diverse activiteiten.   
  Eco Consult – Groen, Milieu & Management B.V.  -  Plesmanstraat 59-33  -   3905 KZ Veenendaal  
  T +31(0)85 3038 627 -  E info@ecoconsult-gmm.nl  |  Disclaimer  | Privacyverklaring
    Website: Protractus Internet Oplossingen
  Home Contact Over ons
  DIENSTEN PROJECTEN