» Werkterreinen » Werkwijze
  Werkwijze

  In nauwe samenwerking

  De werkfilosofie van Eco Consult is om opdrachten in nauwe samenwerking met de opdrachtgever te ontwikkelen. Wij maken een plan niet voor een opdrachtgever, maar samen met hen. Dit houdt in dat wij onze kennis, inzicht en ervaring inzetten om uw vraag of idee te vertalen naar een uitvoeringsgericht plan. Hierbij spelen u en uw organisatie een actieve rol: meedenken, ideeën vormen, inspireren en keuzes maken.

  Interactief
  Dit doen we door instrumenten in te zetten als brainstorms, workshops of andere interactieve werkvormen. Wij zorgen ervoor dat het proces soepel en volgens planning verloopt, stellen het plan op en werken dit op het gewenste detailniveau uit. Onze ervaring is dat plannen die op deze wijze ontstaan, het juiste draagvlak hebben om daadwerkelijk tot uitvoering te komen.

  Brede kennis
  De adviseurs van Eco Consult hebben allen jarenlange ervaring opgedaan binnen verschillende functies bij gemeenten, andere overheden en bedrijven. Dit maakt dat zij zich uitstekend kunnen verplaatsen in uw positie en uit eigen ervaring praktisch bruikbare oplossingen aandragen. Iedere adviseur heeft zijn eigen specialisaties, zodat wij u binnen het gehele spectrum van de (groene) openbare ruimte kunnen adviseren: van organisatie, beleid en regelgeving tot uitvoering, en van persoonlijk klankbord tot detachering.
  Eco Consult – Groen, Milieu & Management B.V.  -  Plesmanstraat 59-33  -   3905 KZ Veenendaal  
  T +31(0)85 3038 627 -  E info@ecoconsult-gmm.nl  |  Disclaimer  | Privacyverklaring
    Website: Protractus Internet Oplossingen
  Home Contact Over ons
  DIENSTEN PROJECTEN