» Werkterreinen » Werkvormen


  Besparen? Beleid maken!

  Groen en grijs in de openbare ruimte trekken zich niets aan van economisch mindere tijden. Bomen groeien door, onkruid heeft geen last van geldgebrek en paaltjes worden nog steeds scheef gereden. Het mag duidelijk zijn: op onderhoud valt maar beperkt te bezuinigen.

  Beleid dan, valt daarop te besparen? Ja, maar niet door het niet meer te maken. Want wat nu als bovengenoemde bomen simpelweg op de verkeerde plek staan en u voor de zoveelste keer een melding krijgt over dat ene bewuste paaltje dat elke keer rechtgezet moet worden? Juist dan biedt beleid houvast en slagkracht om richting te geven aan inrichting of onderhoud. Mag die boom daar weg? Kunnen we op die plek niet beter kiezen voor een kleinere boomsoort? Zullen we orde brengen in het palenwoud (en wat besparen we daarmee)?

  Heel concrete vragen waarbij beleid ervoor zorgt dat niet iedere keer opnieuw het wiel hoeft te worden uitgevonden. Een en ander hoeft niet persé in de vorm van een compleet (beleids- of beheer)plan te worden gegoten. Wat dacht u van werken in modules, 'plug & play' of co-creatie?

  Eco Consult hanteert deze werkvormen om doelgericht, snel en in 'hapklare brokken' antwoord te geven op uw vragen.

  Lees hier meer over de visie van Eco Consult op beleidsplannen. Voorbeelden van enkele van onze projecten zijn te vinden onder 'Groen en Bomen - Projecten'.
  Eco Consult – Groen, Milieu & Management B.V.  -  Plesmanstraat 59-33  -   3905 KZ Veenendaal  
  T +31(0)85 3038 627 -  E info@ecoconsult-gmm.nl  |  Disclaimer  | Privacyverklaring
    Website: Protractus Internet Oplossingen
  Home Contact Over ons
  DIENSTEN PROJECTEN