» Bureau » Bedrijfsfilosofie
  Bedrijfsfilosofie

  Een organisatie zien wij als een boom: stevig verankerd in goede grond, groeiend in een gezonde omgeving van licht, lucht en water en bezig met een voortdurend proces van groeien, bloeien en vruchten zetten.

  Wanneer een organisatie geen goede basis heeft is dat zichtbaar in de producten of dienstverlening. Beleid en visie zijn daarom in onze ogen niet alleen nodig, maar ook helder en bij de betrokkenen bekend. Bovendien passen ze bij de aard van de organisatie. Aan een beukenboom groeien tenslotte beukennoten en geen appels of peren. Om regelmatig te kunnen oogsten is voortdurende zorg en aandacht nodig voor alle onderdelen evenals doeltreffende voorzieningen en instrumenten die de processen ondersteunen.

  Omdat onze omgeving in beweging is, zijn organisaties blijvend in beweging: meeverend met het ritme van de seizoenen, veerkracht opbouwend tegen zwaar weer, groeiend naar het licht en doelgericht en efficiënt bezig met datgene waarvoor ze bedoeld zijn.

  Eco Consult heeft kennis van zowel de optimale groeiomstandigheden en verzorging van bomen (en al het andere groen) als die van de organisaties die ze beheren. Zij wil daarbij een bijdrage leveren aan het instandhouden van een gezonde leefomgeving voor planten, dieren en mensen.
  Eco Consult – Groen, Milieu & Management B.V.  -  Plesmanstraat 59-33  -   3905 KZ Veenendaal  
  T +31(0)85 3038 627 -  E info@ecoconsult-gmm.nl  |  Disclaimer  | Privacyverklaring
    Website: Protractus Internet Oplossingen
  Home Contact Over ons
  DIENSTEN PROJECTEN