» Milieu » - Bestrijdingsmiddelengebruik
  Quick scan bestrijdingsmiddelengebruik

  Bent u benieuwd of er voor uw organisatie nog milieuwinst of betere resultaten te behalen zijn op het gebied van beheer van de openbare ruimte of een of meerdere aspecten ervan?

  Eco Consult maakt voor u graag de balans op. Is er bijvoorbeeld in uw situatie financieel, organisatorisch, kwalitatief, milieutechnisch nog voordeel te behalen of heeft u reeds een goede balans gevonden? 

  Met een quick scan is ook prima een beeld te geven van de beheerkwaliteit als input voor een kwaliteitsplan of vernieuwing van beleid.

  De quick scan geeft zowel de beheerder, beleidmedewerker als de bestuurder op heldere wijze inzicht en ondersteunt bij het maken van keuzes voor bijvoorbeeld het (opnieuw) invoeren van chemische beheermethoden of actualisatie van het beleid voor verhardingen, groen of de openbare ruimte.
   
  Eco Consult monitoort volgens de CROW meet- en verrekenmethode, maar heeft daarnaast ook andere praktijkgerichte meetmethodes ontwikkeld om snel en effectief te kunnen beoordelen of de uitvoering aan de normen of de doelstellingen voldoen.

  Informeer eens naar onze snelle verkennermethode en weet in een korte tijd wat in uw situatie het actuele kwaliteitsniveau is.

  Kijk onder projecten voor enkele voorbeelden.
  Eco Consult – Groen, Milieu & Management B.V.  -  Plesmanstraat 59-33  -   3905 KZ Veenendaal  
  T +31(0)85 3038 627 -  E info@ecoconsult-gmm.nl  |  Disclaimer  | Privacyverklaring
    Website: Protractus Internet Oplossingen
  Home Contact Over ons
  DIENSTEN PROJECTEN