» Kwaliteitsgestuurd werken » - Waar meten wij?

  Campagne Nederland Schoon
  MONITORING 2018

  Onze inspecteurs monitoren in de vier deelnemende gemeenten
  de voortgang op twee manieren: ze beoordelen het straatbeeld én de afvalstromen. In elke gemeente tellen ze op zo’n 50 plekken wekelijks het zwerfafval en het aantal plastic flesjes. En ze onderzoeken wat reinigingsdiensten ophalen van de straat en uit afvalbakken. Ook daarbij tellen ze de flesjes. Vóór de campagne vond een nulmeting plaats, zodat alle gegevens van de periode erna goed vergeleken kunnen worden. Lees meer op de  campagne op de website van Nederland Schoon.
     Lees ook meer over:

  IBOR TOTAAL
  Groene boost
  Integrale monitoring
  Digitale verwerking
   
  WAAR METEN WIJ?
  Met voor elke opdracht speciaal geïnstrueerde medewerkers voeren wij jaarlijks voor diverse overheden en bedrijven metingen en monitoringen uit. Voorbeelden zijn:
  • Begeleiding van gemeenten in Nederland en Vlaanderen inclusief hun aannemers bij het kwaliteitsgestuurd en chemievrij onkruidbeheer op verhardingen. Eco Consult meet de kwaliteit (o.a. via besteksmetingen) en stuurt met de uitkomsten zowel de opdrachtgevers als de opdrachtnemers (bedrijven) bij.
  • Landelijke monitoring zwerfafval voor Rijkswaterstaat. Eco Consult meet sinds 2013 jarrrond ruim 1.000 meetlocaties verspreid door heel Nederland.
  • Monitoring van diverse campagnes in opdracht van Nederland Schoon. Bijvoorbeeld het in beeld brengen van de verzorgingsgraad van alle verzorgingsplaatsen langs snelwegen, nieuwe type afvalbakken en de effecten van 'flesjes in de bak'-campagne. 
  • Zwerfafval fractietellingen in opdracht van het Vlaamse Gewest. In 30 gemeenten meten we op ruim 600 meetlocaties welke typen zwerfvuil er voorkomen.
  • Jaarlijkse integrale of thematische beleidsmonitoringen in de openbare ruimte voor tientallen gemeenten en hun opdrachtnemers In Nederland en Vlaanderen voor een update van de onderhoudskwaliteit en bijbehorende toelichting.
  Meer weten? R.Lieverse@ecoconsult-gmm.nl of +31 621 270 383 
   
  Eco Consult – Groen, Milieu & Management B.V.  -  Plesmanstraat 59-33  -   3905 KZ Veenendaal  
  T +31(0)85 3038 627 -  E info@ecoconsult-gmm.nl  |  Disclaimer  | Privacyverklaring
    Website: Protractus Internet Oplossingen
  Home Contact Over ons
  DIENSTEN PROJECTEN