» Kwaliteitsgestuurd werken » - Kwaliteitscatalogus IBOR
  Compact of uitgebreid,
  aangepast aan u situatie

  Eco Consult maakt kwaliteitscatalogi op maat voor uw werksituatie voor de gehele openbare ruimte of een deelaspect ervan. Indien gewenst kunnen hierin de beeldmeetlatten uit de 'Kwaliteitscatalogus Openbare Ruimte' van CROW worden opgenomen

  Karin Jansen geeft u graag meer informatie:
  telefoon: 06 – 55 86 56 20
  e-mail: karin.jansen@ecoconsult-gmm.nl

   
  Kwaliteitscatalogus Beheer

  Bij kwaliteitsgestuurd beheer van de 
  openbare ruimte wordt op basis van kwaliteitsbeschrijvingen de resultaten en budgetten bepaald én bewaakt. De kwaliteit van beheer en onderhoud ligt hierbij vast in (beschrijvingen van) beelden.

  Beeldkwaliteit is gemakkelijker objectief en ook door niet vakdeskundige personen te beoordelen. De resultaten van beheer- en onderhoudwerkzaamheden worden beoordeeld en niet of de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Een ‘Catalogus Beheer en onderhoud ’ is één van de concreet uitgewerkte producten om IBOR beleid te kunnen onderbouwen. 


  Belangrijk is om naast de beschrijving of afbeeldingen van de kwaliteit ook meetbare criteria in de catalogus op te nemen. De uitvoering van werkzaamheden wordt daarmee ook voor contracten en bestekken beter te volgen en bij te sturen.

  Onderstaand een voorbeeld een pagina uit een catalogus.

  Eco Consult – Groen, Milieu & Management B.V.  -  Plesmanstraat 59-33  -   3905 KZ Veenendaal  
  T +31(0)85 3038 627 -  E info@ecoconsult-gmm.nl  |  Disclaimer  | Privacyverklaring
    Website: Protractus Internet Oplossingen
  Home Contact Over ons
  DIENSTEN PROJECTEN