» Kwaliteitsgestuurd werken » - E-PLUS Schouw
  E-PLUS Schouw werkt grensverleggend

  Beleidsschouwen, besteksmonitoringen, quick scans of themaverkenningen. Wij meten al vele jaren op verschillende manieren en voor diverse doeleinden de openbare ruimte voor een groot aantal gemeenten en aannemersbedrijven.
  Met onze integrale monitoring- of schouwmethode ‘E-PLUS Schouw’ wordt in 1 rondgang per periode organisatiebreed en voor alle doelgroepen de relevante beleids- en beheerinformatie gegenereerd.
  Met de resultaten van de E-PLUS Schouw worden zowel bestuurders, beleidsmedewerkers, de beheerverantwoordelijke en/of de uitvoerders naar wens bediend. Daarnaast brengt deze schouw zorgvuldig in beeld in hoeverre de grenzen van de kwaliteitsniveaus zijn genaderd.

  Bijvoorbeeld: scoort het onkruid in de beplanting aan de onderkant van niveau B en is al bijna C of is het bijna A? U kunt dit in één oogopslag aflezen uit de resultaten en beoordelen waar en wanneer ingrijpen nodig is en of wellicht andere maatregelen gewenst zijn. U doet daardoor nooit teveel of te weinig en bespaart daarmee dus op uw kosten voor zowel toezicht en controle als uitvoering. U houdt adequaat een vinger aan de pols, stuurt inzichtelijk uw werkprocessen aan, bewaakt de beeldkwaliteit en informeert het management, het bestuur en de bewoners.
  Onze E-PLUS Schouw onderscheidt zich door één specifieke meting, afgestemd op uw situatie en doelstelling. We presenteren desgewenst de resultaten op verschillende niveaus en voorzien deze van een vakkundige en praktische toelichting.
  Begin dit jaar goed, start nu met de E-PLUS Schouw en laat u daarbij deskundig adviseren.

  Karin Jansen geeft u graag meer informatie:
  Karin.Jansen@ecoconsult-gmm.nl +31655 865 620

   
  Eco Consult – Groen, Milieu & Management B.V.  -  Plesmanstraat 59-33  -   3905 KZ Veenendaal  
  T +31(0)85 3038 627 -  E info@ecoconsult-gmm.nl  |  Disclaimer  | Privacyverklaring
    Website: Protractus Internet Oplossingen
  Home Contact Over ons
  DIENSTEN PROJECTEN