» Groen en bomen » - Visie
  Visie

  Een groenvisie of bomenvisie is veelal onderdeel van een overkoepelend beleidsplan of structuurplan, maar kan ook als zelfstandig document functioneren.
  Groenbeleid zonder visie is als een boom zonder wortels. Visie is een vereiste. Want waar doen we het voor? Wat willen we bereiken? Wat vinden we belangrijk? In een groenvisie of een wellicht meer specifieke bomenvisie legt u de basis voor al uw verdere activiteiten en plannen over dit onderwerp.
   
   
   
   
  Eco Consult BV kan bogen op een brede ervaring met het in woord en beeld neerzetten van een unieke gebiedseigen individuele groenvisie of bomenvisie voor uw gemeente. Dit doen wij bijvoorbeeld door het houden van interviews met sleutelfiguren binnen het groene vakgebied of het organiseren van een interactieve workshop. Op deze manier krijgt u de visie en ambities helder die specifiek voor uw groenvoorzieningen van toepassing zijn. Vaak wordt deze visie ‘tussen de regels door’ al wel uitgedragen, maar is deze nooit expliciet benoemd en afgestemd. En juist dat is nodig om groen en bomen krachtig voor het voetlicht te brengen en uw ambities ook daadwerkelijk te realiseren!

  Referentieprojecten:
  Groenvisie gemeente Capelle aan den IJssel
  Bomenvisie gemeente Almelo
  Groenvisie gemeente Kampen
  Eco Consult – Groen, Milieu & Management B.V.  -  Plesmanstraat 59-33  -   3905 KZ Veenendaal  
  T +31(0)85 3038 627 -  E info@ecoconsult-gmm.nl  |  Disclaimer  | Privacyverklaring
    Website: Protractus Internet Oplossingen
  Home Contact Over ons
  DIENSTEN PROJECTEN